Alma's bar og kjøkken

Alma’s bar & kjøkken er en livlig møteplass fra lunsj til sen kveld. Vår forhåpning er at det skal kjennes like naturlig å besøke Alma’s for en vellaget lunsj eller en trivelig middag som for et skikkelig festmåltid eller helt enkelt en morsom utekveld. På menyen finner du smaksbomber som Pepperbiff, Hamburger med jalapenos og green curry Fiskesuppe blant annet. Fra barkartet er det bare å velge og vrake i drinker som er tilpasset vår godt krydrete mat eller finn en god vin på vinkartet. Selvfølgelig har vi også et realt utvalg med øl på både tapp og flasker.

Alma´s deler hus med Byscenen som har konserter og kulturarrangement gjennom hele uka og som fyller huset med masse kultur-og festglade mennesker. På Boxer bar, i kjelleren under Alma’s, kan du kose deg med shuffleboard, rock, god mat og øl.

Alma’s på Byscenen – kulturopplevelser i sentrum

Lag din egen fest på Alma´s! Vi skreddersyr små og store sammenkomster. Send oss en e-post.

almas@byscenen.no

Kulturhus

Vegg i vegg med Alma´s ligger Byscenen, så rett som det er fylles hele huset av liv og god atmosfære. Bra mat og bra musikk er en super kombo, synes vi. Hos oss kan du starte med et bra godt måltid, fortsette med en fantastisk konsertopplevelse på Byscenen før du runder av kvelden med litt shuffleboard på Boxer i kjelleren.

Boxer shuffle & bar

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og øl frister, er Boxer stedet. I etasjen under Alma´s ligger Boxer; en særegen bar med øl, rock og shuffle i sentrum. Mange kommer hit rett etter jobben for å ta fredagspilsen, etter en tur på kino eller rett og slett bare for å kose seg med god musikk og god stemning.

EVENTS

Det er ingen events på blokka akkurat nå, men følg med!

Bestille bord?

Ønsker du å bestille bord i dag?
Ring oss på

eller book online:

Bestill bord på Almas

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdatering på alt spennende som skjer på Almas og Boxer

Påmelding nyhetsbrev

Åpningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - Sent (kjøkken til 22.00)
Fredag og Lørdag:11.00 - Sent (Kjøkken til 23.00)

Søndag: Stengt

LUNSJ

Mandag - lørdag 11 - 16


KVELD

Mandag - torsdag 16 - 22 Fredag og lørdag 16 - 23